Wie zijn wij?

Algemene informatie

Het Reigernest bestaat sinds 1975 en is vanaf 1 augustus 2002 in handen van Mieke van Dijk.
Het is een zeer knus en kleinschalig dagverblijf, waar de kinderen van toen ook weer hùn kinderen met plezier naartoe brengen.
Omdat het een soort huiskamer is en er maar maximaal 7 kinderen* op een dag komen, is het zeer overzichtelijk en geeft het een huiselijk gevoel.

Het Reigernest biedt opvang aan kinderen vanaf 8 weken tot vier jaar.

*Het kan een enkele keer voorkomen dat we tijdelijk 8 kinderen plaatsen; dit doen we alleen als er sprake is van een noodsituatie binnen een gezin of een vervroegde wenperiode.

De Leidsters.

In totaal werken er drie leidsters; Janneke, Sarissa en Nicolette. Mieke is vooral op de achtergrond aanwezig. Per dagdeel werkt er één leidster op de groep, wat als voordeel heeft dat zij 100% aandacht voor de kinderen heeft. Als het nodig is zijn er wel twee leidsters per dagdeel aanwezig. (Dit hangt bijvoorbeeld af van de groepsgrootte,  groepssamenstelling of activiteit).
Elke leidster werkt één dagdeel zodat zij vol energie en enthousiasme op de groep staat, wat de sfeer ten goede komt. Wij zijn al jaren een hecht team, en hebben alle vier al meer dan tien jaar ervaring in de kinderopvang.